Moment stânjenitor între Prințul William și o fostă Spice Girl. Fiul Prințesei Diana, luat prin surprindere. Video 

de: Ana Anițoiu
27 06. 2023

Prințul William, moștenitorul tronului britanic, a fost filmat într-un moment stânjenitor. Fiul Prințesei Diana a fost luat prin surprindere de o fostă Spice Girl. Artista i-a ignorat intenția și a făcut un gest informal, căruia el a fost nevoit să îi răspundă.

Prin ce moment stânjenitor a trecut Prințul William

Prințul de Wales, în vârstă de 41 de ani, a intenționat să dea mâna cu Geri Horner, fostă Spice Girl. Însă, cântăreața a ignorat gestul formal al viitorului rege și l-a îmbrățișat. Fiul cel mare al Prințesei Diana a răspuns imediat.

Momentul a avut loc luni după-amiază, în timp ce Prințul William făcea cea de-a treia oprire din turneul său de 48 de ore în Regatul Unit al Marii Britanii și al Irlandei de Nord pentru a-și lansa proiectul ce vizează reducerea numărului persoanelor fără adăpost.

Inițiativa sa, numită ”Homewards”, urmărește să facă din „dormitul în stradă, din dormitul pe canapea și din alte forme de cazare temporară un lucru de domeniul trecutului”. Aceasta se va concentra asupra a șase locații, dintre care una este în Londra, iar altele în Dorset și Newport. Trei dintre acestea urmează să fie anunțate.

Prințul de Wales a mers în Țara Galilor pentru a face a treia oprire a zilei, vizitând Școala primară Maindee din Newport, unde a fost însoțit de fosta Spice Girl, care s-a întâlnit cu elevii școlii. Geri Horner, care este o susținătoare a proiectului, i s-a alăturat Prințului William, aflând despre modul în care unitățile de învățământ pot contribui la sprijinirea copiilor și a familiilor acestora prin prevenirea lipsei de adăpost, intervenind cât mai devreme posibil.

Prințul William, despre mama lui

În timpul unui discurs pe care l-a susținut, Prințul William a discutat despre impactul pe care l-au avut asupra sa vizitele la adăposturile pentru persoanele fără adăpost pe care le-a făcut alături de mama sa, Prințesa Diana. Ea l-a dus pentru prima dată la organizația caritabilă pentru persoanele fără adăpost The Passage pe vremea când el era elev, potrivit Daily Mail.

”Prima mea vizită la un adăpost pentru persoanele fără adăpost a fost când aveam 11 ani, împreună cu mama mea. Vizitele pe care le-am făcut au lăsat o impresie profundă și de durată. Am întâlnit atât de mulți oameni extraordinari și am ascultat atât de multe povești personale sfâșietoare. Prea mulți oameni s-au trezit fără un loc stabil și permanent pe care să-l numească acasă.

Prin aceste vizite, am văzut la fața locului amploarea și complexitatea fenomenului persoanelor fără adăpost. Știu că s-au făcut progrese mari, iar poveștile de succes demonstrează că progresul este posibil.”, a spus viitorul suveran al Regatului Unit, care îi va succeda tatălui său, Regele Charles al III-lea.